Η αρχή

Πρώτο ποστ.

Το σκηνικό είναι απλό. Καναπές, λαπτοπ στα πόδια, ζεστός καφές και από το παράθυρο φθινοπωρινό Λονδίνο. Την ίδια στιγμή που στην Αθήνα έχει μίνι καύσωνα Σεπτεμβριάτικα και μαζούτ στις παραλίες, εδώ έχει χουχούλιασμα και υγρασία. Και είναι και Κυριακή, αυτό που το βάζεις, μέρα περισυλλογής.

Και να που το πήρα απόφαση. Το σκηνικό άλλωστε είναι ιδανικό. Έφτιαξα το δικό μου μπλογκ. Ερασιτεχνικά, με κάμποσα πίξελς αλλά πάντα με αγάπη. Γιατί είναι πολλά αυτά που παρατηρώ, είναι πολλά αυτά που θέλω να πω και πόσες ώρες να μιλάω πια στο τηλέφωνο και σε πόσα social media να απλώσω τα πλοκάμια μου. Εδώ το λέει και η λέξη μόνη της…προσωπικό ιστολόγιο. Τα λες όπως θες χωρίς κανέναν περιορισμό και δεν δίνεις και λογαριασμό.

Και έχω να σου πω πολλά. Για την Αγγλία, για τον πρότερο βίο (γιατί τις έχουμε δώσει και εμείς τις πάστες μας), τον έγγαμο βίο, το σπίτι, την φιλία, name it. Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε έχει άποψη για όλα. Εντάξει μη με ρωτήσεις μόνο για ποδόσφαιρο. Εκεί δεν έχω καμία απάντηση να δώσω.

Με την φωτογραφία τέλος σου λέω ότι κάνω δήλωση (και προτροπή). Μπορεί να πεις ότι λέω βλακείες, να διαφωνήσεις, να γελάσεις, να κάνεις ότι θες. Θα σου πω μόνο ότι είναι 100% αυθεντικά και VasKoulένια.

 

 

2 Comments Add yours

  1. Magda says:

    Καλή αρχή. 😙😚

    Like

  2. Magda says:

    😙😚

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s